Taidetorstait alkavat Malvassa Vanhustenviikolla

Ensimmäinen Taidetorstai järjestetään Malvassa 10.10.2024. Taidetorstait tarjoavat ikäihmisille mahdollisuuden osallistua monipuoliseen taidetoimintaan ja yhteisiin tapaamisiin.  

Vanhustenviikko on vuosittain järjestettävä teemaviikko, joka keskittyy ikäihmisten hyvinvointiin ja elämänlaadun parantamiseen. Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 27.9.–13.10. ja sen teemana on “Hyvä arki, hyvä mieli”. Viikon aikana pyritään tuomaan esille ikäihmisten tarpeita ja toiveita sekä tarjoamaan heille mahdollisuuksia osallistua monipuoliseen toimintaan. 

Taidetorstait kerran kuukaudessa

Vanhustenviikko huomioidaan Malvassa lanseeraamalla Taidetorstai –toiminta. Ensimmäinen Taidetorstai on 10.10.2024 klo 13–15.  

Malvan Taidetorstai on ikäihmisille suunnattu taidetapaaminen, joka järjestetään kerran kuussa torstaisin pajatila Kummassa. Rennoissa ja keskustelevissa tapaamisissa on vaihtelevaa ohjelmaa, kuten näyttelykäyntejä, teosnostoja, keskustelua ja taidetoimintaa. Keskeistä toiminnassa on saavutettavuus ja yhteisöllisyys, ja iltapäiväkahvit nautitaan yhdessä jokaisella kerralla. 

Vuoden 2024 Taidetorstait

To 10.10. klo 13–15 
To 7.11. klo 13–15 
To 12.12. klo 13–15 

Tapaamiset alkavat Malvan museokaupasta, josta siirrytään ryhmänä Pajatila Kummaan. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä osallistujaa, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Osallistuminen tapaamisiin Malvan yhden näyttelyn pääsylipulla tai museokortilla. Malvan tilat ovat saavutettavia.  

Tervetuloa mukaan nauttimaan taiteesta ja hyvästä seurasta!